Gaming

Tony Hawk’s Pro Skater schimba foaia anul acesta

Daca este un lucru pe care multi si-l aduc aminte cu placere, acesta este Tony Hawk’s Pro Skater 2, probabil cel mai bun joc din serie. Pe de alta parte, Tony Hawk’s Pro Skater Ride este considerat unanim ca unul dintre cele mai proaste jocuri din lume, nu doar din serie. Totusi, ultimul titlu, Tony Hawk’s Pro Skater 5 pare sa schimbe foaia si sa incerce sa incorporeze noi elemente in gameplay.

Vestile bune vin in mai multe forme si pe mai multe platforme, avand in vedere ca Tony Hawk’s Pro Skater 5 va fi disponibil atat pe Xbox One si Playstation 4, dar si pe Xbox 360 si Playstation 3, stirile venind via Gameinformer , care a pus jocul pe ultima coperta a publicatiei, dezvaluind si cateva informatii noi cu privire la Tony Hawk’s Pro Skater 5, publicat de Activision.

Se pare ca la carma acestuia se afla tot Robomodo, responsabil pentru Tony Hawk: Ride, Tony Hawk: Shred si recentul Tony Hawk’s Pro Skater HD, sentimentele fiind amestecate in randul fanilor. Totusi, sa avem un pic de intelegere, nu? Mai ales ca s-au gandit sa implementeze elemente noi in joc, precum abiilitati power-up si proiectile cu care sa tragi in „diverse elemente din decor”. Iar aici suntem un pic sceptici, mai ales ca Robomodo au incercat si in trecut sa inoveze, dar au cam dat cu „placa in podea”.

Pe de alta parte, exista si o componenta destul de interesanta, care primite jucatorilor sa imparta si sa creeze skate park-uri, Tony Hawk’s Pro Skater 5 incluzand si un mod cooperativ si competitiv multiplayer. In concluzie, asteptam pana la lansare. Cine stie, poate de data asta nu ne dau un periferic din plastic la suprapret care functioneaza cand vrea el.

Articole asemanatoare

Back to top button