GamingPC&ConsolesTech&IT

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 reînvie clasica serie!

Și promite să fie bun

 

Dacă nu ați jucat până acum ceva din seria Tony Hawk’s Pro Skater, atunci clar ați avut o copilărie tristă. În special dacă le-ați jucat pe cele groaznice. Dar puteți remedia asta de la toamnă, pentru că Tony Hawk în sine a dezvăluit că primele două jocuri ale seriei vor fi relansate într-un singur pachet, actualizat, modernizat, reconfigurat, întregit, adăugit și toate cele.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 combină nivelele clasice ale jocurilor din vremurile bune cu grafică modernă și mecanici mai avansate, prezente în exemplarele ceva mai recente ale seriei. Dar în ciuda modernizărilor ar trebui să avem parte de ceva fidel seriei. Veți avea parte de coloana sonoră clasică, veți avea parte de un designer de personaje și de un editor nivele ce promite să vă lase să faceți lucruri fizic imposibile sau care ar garanta moartea oricui se plimbă pe ele. Veți avea multiplayer on-line, veți avea până și multiplayer local, în split-screen.

Veți putea juca Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 din ziua de 4 septembrie, pe PC și console, dar cei care nu au răbdare pot face precomandă, primind acces la un demo ce ancestralul nivel cu depozitul.

Și înainte să întrebați, da, acesta ar fi practic al doilea remake din ultimul deceniu al lui Tony Hawk’s Pro Skater. Celălalt a dispărut prin 2017 și nu a mai fost zărit. Unii spun că stă ascuns în umbră, așteptând momentul potrivit pentru a lovi, alții spun că ar fi expirat licențierea muzicii probabil, și nu s-a deranjat cineva să obțină o extensie.

[Geoff Keighley]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button