Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tony Hawk Pro Skater revine in mediul virtual in 2015

/
/
/
/
image

Seria de jocuri Tony Hawk Pro Skater a avut urcusuri si coborasuri, fiind totusi una dintre cele mai adorate si aplaudate serii de simulatoare de skate, Tony Hawk Pro Skater 2 fiind pana si astazi considerat unul dintre cele mai distractive din serie, dar si unul dintre cele mai jucate.

Activision tocmai a anuntat via contul oficial al celebrului Tony Hawk ca un nou joc din serie este in dezvoltare, acesta urmand sa fie lansat undeva in 2015, ba mai mult, urmand chiar si un joc de mobil. Activision au testat cel mai probabil apele cu Tony Hawk Pro Skater HD pentru a vedea daca jocul este inca sau nu cautat de fani, feedback-ul primit in urma acestui proiect fiind unanim pozitiv. (posibil si nostalgic). Tony Hawk Pro Skater

Cert este ca undeva in 2015 vom avea un nou Tony Hawk Pro Skater pe console. Acum daca include sau nu si un periferic menit sa iti rupa gatul in sufragerie ramane de vazut. Speram sa nu! La fel cum speram la o coloana sonora memorabila si la un gameplay rafinat, dar cu inchiderea studioului Neversoft nu prea credem ca acest lucru o sa fie posibil, creatorii jocului fiind acum imprastiati in toate cele patru vanturi. Ramane de vazut.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar