PC&Consoles

Tomb Raider poate fi jucat acum în browser

Vă este dor de vechile jocuri Tomb Raider? Nu prea aveți chef să le reinstalați sau să jucați la un framerate din era cretacică? Vreți cumva și opțiunea de-a juca în fist person? Aveți foarte multe cereri, dar cineva le-a făcut pe toate.

Vă prezint OpenLara, o reimplementare a motorului grafic a lui Tomb Raider 1 care vă permite îl jucați direct din Browser. Această creație a fost realizată de un individ numit XProger și deocamdată nu este tocmai o reconstruire completă a jocului, ci mai mult o demonstrație a ceea ce se poate, folosind o parte mică din joc.

Puteți juca OpenLara prin accesarea acestui site, și probabil vedeți că există câteva opțiuni interesante. Pe lângă faptul că rulează la mai mult de 30 de cadre pe secundă, această variantă a jocului vă permite să trăiți prin ochii Larei, din perspectiva first person care este chiar foarte bine implementată. Amintește puțin chiar de Mirror’s Edge.

În cazul în care nu dispare de pe internet în următoarele două zile, fiindcă află Square-Enix de el, proiectul pare bunicel.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Tomb Raider poate fi jucat acum în browser - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button