MORE

Tomb Raider devine mult mai interesant cand adaugi gaini

Cand a fost dezvaluit faptul ca noul Tomb Raider va avea micro-tranzactii, reactia publicului nu a fost prea pozitiva, dar situatia nu pare a fi chiar atat de rea, nu cand Lara Croft poate folosi o gaina pe post de arma.

Da, ati auzit bine, o gaina. Ca parte din sistemul de micro-tranzactii, se pot achizitiona o serie de carti cu diverse efecte, una din carti ii ofera Larei gaini care pot fi aruncate in inamici. Gaini care explodeaza.


Astfel, Tomb Raider se alatura acelor jocuri legendare care permit folosirea inaripatelor pe post de arme, precum Red Faction Guerrilla cu struto-barosul sau legendar, sau… aparent Gears of War 3, care are un tun de gaini. Sau, avand in vedere ca pe alocuri se aseamana desi nu este joc, noul Tomb Raider incepe sa aminteasca de clasicul film Hot Shots 2.

Exista, inevitabil, si o parte rea la toata aceasta treaba. Cartea cu gaina face parte dintr-un pachet care este exclusiv pentru lantul de magazine GameStop, la precomanda. Cu putin noroc, poate pana cand va fi lansata varianta de PC, gainile vor putea zbura libere, fara micro-tranzactii sau exclusivitati pentru cine stie ce platforma de distributie.

Astept cu nerabdare modificatorul care ii va permite Larei sa traga gaini cu arcul, si sa arunce vaci din catapulte. Atunci, Rise of the Tomb Raider va fi complet.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close