PC&Consoles

Tomb Raider devine film, iar

Tomb Raider a revenit iarasi in centrul atentiei publicului general, asa ca a venit timpul pentru o noua adaptare cinematografica.

Filmul se afla acum in mainile regizorului norvegian Roar Uthaug, care nu s-ar putea spunea pana acum ca a realizat prea multe proiecte cunoscute. Iar de scenariu se va ocupa Geneva Robertson-Dworet, a carui singur alt film este Transformers 5. Asa ca trageti ce concluzii vreti din aceasta combinatie.

Uthaug a declarat ca este un fan al seriei inca de la primele jocuri si ca intentioneaza sa faca un film despre povestea de origine a Larei Croft, unul care suna similar cu jocul Tomb Raider din 2013, deoarece vrea sa faca eroina sa para de parca ar fi o fiinta umana adevarata.

Asta este ceva ce jocul in sine nu a prea reusit, din moment ce acolo Lara Croft cadea de atat de multe ori de la inaltimi in cinematice incat numai un T-800 si Wolverine ar supravietui pana la final.

Filmul inca nu are o data de lansare, dar ar trebui sa soseasca prin anul 2017.

In trecut, Tomb Raider a fost adaptat sub forma a doua filme, oarecum ridicole, dar cel putin primul dintre ele a fost foarte amuzant. Nu a fost stabilit inca cine va juca rolul Larei Croft. Angelina Jolie nu prea mai vrea sa reia rolul.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button