Gaming

Tom Clancy’s The Division va fi amanat pana in 2016

Acum aproape un an Ubisoft anunta ca The Division al lui Tom Clancy va fi amanat pana in 2015. Si astazi, la aniversarea acestui „aproape un an”, Ubisoft anunta ca… Tom Clancy’s The Division va fi amanat pana in 2016!

Stirea vine pe pagina a 19-a a FY15 a Ubisoft a prezentarii eliberate astazi in format PDF ce mentioneaza ca „mult asteptatul MMO RPG cu grafica uimitoare” va fi lansat in al patrulea trimestru al anului fiscal 2016. „MMO RPG” … The Division? Se pare ca jocul si-a schimbat „genul” intre timp, trecand de la un shooter tactic 3rd persson la un MMO RPG, lucru care este sustinut si de cateva imagini promotionale. Ce concluzie putem trage din asta? Ei bine, ca orice titlu care are un ciclu de dezvoltare in care jocul in sine nu stie ce fel de joc este pana cand iese pe poarta studioului, are toate sansele sa dea cu nucleara in balta. Exemplu – Avatar the Game de la Ubisoft, care a suferit schimbari mari inainte sa ajunga la forma finala.

„Nu este nicioadata usor sa muti o data de lansare,” a declarat pentru IGN directorul Ubisoft Yves Guillemot.

In ciuda intarzierii este posibil (si chiar probabil) ca The Division sa fie proeminent la conventia E3 de anul acesta, ce urmeaza sa se desfasoare intre 16-18 iunie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button