GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este gratuit de mâine

Dacă nu aveți ce juca la acest sfârșit de săptămână, Ubisoft vă oferă o nouă oportunitate de a butona, gratuit, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

De mâine și până pe 23 septembrie veți putea să accesați cam tot jocul fără nici un fel de cost. Veți putea să vă tăvăliți prin decorul divers al Boliviei, completând obiectivele principale în drumul spre distrugerea cartelului criminal din țară, sau vă puteți face de cap prin lume, fie explodând lucruri aleator, fie îndeplinind misiuni secundare.

Cine n-a avut până acum contact cu seria, vă puteți gândi la Wildlands ca la un soi de The Division, dar la care inamicii nu pot încasa zece încărcătoare și șapte grenade până crapă, și la care chiar te poți distra. Include și o componentă cooperativă, fie cu alți oameni, fie cu AI-ul.

Din momentul lansării și până acum, Wildlands a primit destul de mult conținut, inclusiv personaje și misiuni legate de alte jocuri din franciza Tom Clancy’s, precum Splinter Cell și Rainbow Six Siege. Apar Caveira și Sam Fisher pe acolo.

Nu știu sigur dacă îl puteți termina până pe 23 septembrie, dar dacă nu reușiți, progresul vostru va fi păstrat în cazul în care cumpărați varianta completă a jocului. Prin coincidență, Wildlands este acum la dispoziție pentru 20 de euro.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button