TECH

TOK.TV – aplicatia pentru microbistii aflati la distanta

Un meci de fotbal nu are acelasi farmec daca nu este vizionat impreuna cu prietenii. Ce faci daca esti plecat sau prietenii tai sunt departe? TOK.TV reconstituie experiența vizionarii unui meci pe aceeași canapea.

TOK.TV este aplicatia unor italieni (evident!!!) si este o platforma sociala care ofera cluburilor de fotbal ocazia sa-si antreneze fanii intr-o experienta unica si completa cand isi sustin echipa favorita.

Platforma permite utilizatorilor să vorbeasca cu prietenii lor în timp ce vizioneaza un joc, sa citeasca cele mai recente știri, sa-si trimita sunete de pe stadion sau sa-și faca wefi-uri, de parca ar fi impreuna pe aceeasi canapea.

O aplicatie extrem de utila si pentru cluburile de fotbal, care isi pot angaja fanii oriunde s-ar afla. In acest moment aplicatia este disponibila pentru Juventus si Real Madrid si are deja 1,5 milioane de utilizatori.

Deocamdata, producatorii sunt focusati pe sport, dar in viitor aplicatia va putea functiona pentru orice fel de content difuzat de catre televiziuni.

https://www.youtube.com/watch?v=vYQwvVPlkkg

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button