MORE

Todd McFarlane va regiza următorul film Spawn

În aceste zile în San Diego se desfășoară Comic-Con, un eveniment dedicat filmelor, jocurilor, serialelor și benzilor desenate cu supereroi. Dintre toate anunțurile făcute cu această ocazie, unul anume mi-a atras atenția în mod deosebit.

În cadrul acestui eveniment, Todd McFarlane a anunțat că lucrează la noul film Spawn, pe care îl va regiza chiar el. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu opera sa, Todd McFarlane este un artist foarte cunoscut de benzi desenate, responsabil (printre altele) pentru look-ul faimos al lui Spider-Man de la sfârșitul anilor ’80 ce continuă să fie imitat și până în ziua de azi, parțial pentru primele apariții ale lui Venom, și pentru Spawn, o serie de benzi desenate horror-fantasy de la începutul anilor ’90.

Spawn a fost un anti-erou de succes în momentul apariției, având parte de un serial de desene animate între 1997 și 1999 realizat de HBO, și o adaptare pentru marele ecrane care nu a fost primită tocmai bine. În anii ce au urmat Spawn și-a mai făcut apariția în unele jocuri video, majoritatea pe console, dar fără a mai atinge cotele de popularitate pe care le cunoscuse anterior.

Iar acum, cu ocazia Comic-Con, Todd McFarlane ne promite că-l va scoate pe Spawn de la naftalină. Prima revizie a scenariului este deja scrisă, iar McFarlane a făcut deja echipă cu casa de producție Blumhouse Productions și producătorul Jason Blum pentru a-l aduce din nou pe Spawn pe ecrane. Acest efort va marca și debutul regizoral al lui Todd McFarlane, care se află la prima sa tentativă de acest gen.

Producătorul Jason Blum este renumit pentru filme horror de buget redus precum Paranormal Activity și Get Out. Așadar foarte probabil că nici Spawn nu va beneficia de milioane de dolari, foarte probabil urmând trendul trasat deja de casa de producție ce se va ocupa de el. Acest lucru este cumva regretabil, dar n-ar fi rău dacă ar avea parte de un succes similar cu al lui Deadpool, alt supererou cu un buget intrat la apă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button