MORE

Tocmai.ro s-a mutat… pe OLX.ro!

Dupa ce Naspers a cumparat OLX si Mercador, acum au achizitionat si Tocmai.ro. Incepand cu data de 19 Martie anunturile se vor posta doar pe OLX, iar finalizarea acestei tranzitii va avea loc pe 30 Martie. In momentul de fata OLX are in jur de 11.5 milioane de vizualizari lunare in timp ce Tocmai.ro are „doar” 7.4 milioane, si singurii care vor mai concura cu acest Behemoth vor fi (pentru cata vreme?) Okazii, acestia avand luna trecuta undeva la doar 3 milioane de vizualizari. Avantajele folosirii OLX in detrimentul Okazii sunt multe: serviciul este gratuit, dar optional puteti plati pentru a promova un anunt, nu se percep comisiane, numarul de telefon al utilizatorului poate fi vazut fara sa fie nevoie sa „licitati”, asa cum este pe Okazii, si, tinand cont de numarul de utilizatori, teoretic puteti un produs mult mai repede pe OLX. Voi ce parere aveti despre aceasta „mutare”?

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Aceasta „mutare” pare a fi un pas bun , gen daca toate site-urile de promovare s-ar uni in unul, mare parte din produse s-ar vinde in max 15 zile de la postare + ai nevoie de un lucru il cauti pe un site nu il cauti pe 1001 de site-uri ( unele mai sigure altele mai nesigure)

    1. Da ,dar daca se intampla asta,cum spunea si Tudor Simu, ar fi monopol si nu ar mai fi atat de avatanjos pentru clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button