MORE

Toate trailerele de la conferința Apple adunate într-un singur loc

La un eveniment aglomerat din această săptămână, Apple a introdus trei modele noi de iPhone și un Watch Series 4 cu un nou design, așadar există suficiente lucruri care merită luate în seamă. Dar dacă se întâmplă să fiți unul dintre acei oameni care au ratat-o, videoclipurile oficiale de pe canalul de YouTube al companiei Apple te pot ajuta să recuperezi rapid cam tot ce a fost prezentat.

Primul este despre iPhone XS, XS Max și XR și prezintă toate caracteristicile importante ale telefoanelor – afișaje, camere și design.

Următorul este despre noul Apple Watch Series 4. Spre deosebire de ultimele trei generații, acesta nu primește doar modificări sub capotă, ci și o actualizare a design-ului care permite un display mărit și un senzor ECG care să fie înghesuit în interior.

Iată încă două reclame la Apple Watch. Chiar dacă nu sunteți un mare fan Apple, nu puteți nega faptul că echipa de marketing de acolo face clipuri video minunate – sunt pline de viață, cool și frumoase, în special cel cu „Hokey Pokey”.

Avem de asemenea o recapitulare de 108 secunde a evenimentului care evidențiază toate momentele-cheie.

Și încă un lucru. Deși în mare parte nu are legătură cu restul, clipul introductiv a fost destul de bun, așa că merită să fie amintit.

Tags

Mihai Ginghină

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close