MORE

Toate trailerele de la conferința Apple adunate într-un singur loc

La un eveniment aglomerat din această săptămână, Apple a introdus trei modele noi de iPhone și un Watch Series 4 cu un nou design, așadar există suficiente lucruri care merită luate în seamă. Dar dacă se întâmplă să fiți unul dintre acei oameni care au ratat-o, videoclipurile oficiale de pe canalul de YouTube al companiei Apple te pot ajuta să recuperezi rapid cam tot ce a fost prezentat.

Primul este despre iPhone XS, XS Max și XR și prezintă toate caracteristicile importante ale telefoanelor – afișaje, camere și design.

Următorul este despre noul Apple Watch Series 4. Spre deosebire de ultimele trei generații, acesta nu primește doar modificări sub capotă, ci și o actualizare a design-ului care permite un display mărit și un senzor ECG care să fie înghesuit în interior.

https://youtu.be/6EiI5_-7liQ

Iată încă două reclame la Apple Watch. Chiar dacă nu sunteți un mare fan Apple, nu puteți nega faptul că echipa de marketing de acolo face clipuri video minunate – sunt pline de viață, cool și frumoase, în special cel cu „Hokey Pokey”.

https://youtu.be/HXs8G7Kjrd8

https://youtu.be/oigKwLa2yyA

Avem de asemenea o recapitulare de 108 secunde a evenimentului care evidențiază toate momentele-cheie.

https://youtu.be/iol8n3m88SA

Și încă un lucru. Deși în mare parte nu are legătură cu restul, clipul introductiv a fost destul de bun, așa că merită să fie amintit.

https://youtu.be/JHi-WGFGWek

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button