PC&Consoles

Toate jocurile Forza noi vor ajunge pe PC

Microsoft tot pare sa aiba putina retinere cand vine vorba de portarea jocurilor Halo pe PC, dar cand vine de Forza, lucrurile stau altfel.

Forza 6 Apex nu este o simpla varianta demonstrativa a seriei, o mostra minuscula menita sa ne astampere pofta de jocuri bune de curse, ci este un punct de start. Un mod prin care studioul Turn 10 testeaza aptitudinele sale de portare a seriei pe PC, exerseaza, urmand ca de acum inainte toate jocurile Forza sa fie disponibile pe aceasta platforma.

Desigur, vor fi disponibile prin Windows Store, pe Windows 10, prin Universal Windows Platform, asa ca poate nu va fi tocmai pe placul tuturor.

Fora 6 Apex va fi lansat pentru PC pe parcursul urmatoarelor doua luni si va fi gratuit. Jocul include un numar restrans de trasee, dar cu numeroase configuratii si zeci de masini. Probabil nu si cele din ultimul DLC al jocului, care adauga foarte multe modele Porsche, inclusiv clasicul 944 care nu a mai putut fi condus intr-un joc de curse de la NFS Porsche din 2000.

Apex va avea suport pentru rezolutia 4K, va merge la 60 de cadre pe secunda, si cu putin noroc nu va avea probleme severe de compatibilitate cu placile video produse de o companie anume.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button