Foto-VideoRSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

Toate iPhone-urile pot captura de acum fotografii pe timp de noapte

NeuralCam este o noua aplicatie care schimba regulile jocului

Odata cu lansarea lui iPhone SE 2nd Gen am vazut un downgrade pe care unii utilizatori nu l-au primit bine. Apple nu a inclus modul de fotografii nocturne pe noul dispozitiv, in ciuda faptului ca telefonul are puterea necesara pentru a-l sustine. Asta se datoreaza faptului ca acest mod de fotografie se bazeaza pe camera ultra-wide si pe cea telefoto. Din moment ce noul telefon nu are asa ceva, nu a primit nici Night Mode.

Din fericire, o noua aplicatie este aici si ofera fix asta: fotografii pe timp de noapte pe orice iPhone. Indiferent daca ai SE, XS, X sau chiar mai vechi, prin intermediul NeuralCam vei putea face poze seara. Aplicatia functioneaza super simplu. Faci fotografia, iar acolo se incheie partea ta de munca. Mai departe, aceasta este prelucrata de un sistem AI care o imbunatateste. O solutie pe care cred ca Apple ar fi putut sa o implementeze fara probleme.

iPhone SE

NeuralCam ofera un set de functii avansate

Aplicatia nu face doar poze pe timp de noapte. Pe langa acestea se adauga si abilitatea de a genera imagini in format TIFF. Asta inseamna ca primesti practic materialul brut, la rezolutie foarte mare, pe care mai apoi il poti edita dupa bunul plac. Desigur, vei putea in continuare sa faci fotografii si in format JPEG sau HEIC, la fel ca si cu aplicatia de camera de pe iPhone.

NeuralCam ofera un mod de noapte care se bazeaza pe inteligenta artificiala, dar asta este valabil si pentru fotografiile pe timp de zi. In plus, include functii precum un stabilizator de expunere, un mod de selectie al rezolutiei, balans de alb manual si multe altele. Pe scurt, ai o gramada de functii cu care te poti juca pentru a face fotografiile asa cum vrei. Aplicatia nu este gratuita insa pentru ce ofera, cei 2.99$ nu cred ca reprezinta o problema pentru nimeni.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button