RSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Toate cele 42 de magazine Apple din China au fost redeschise

Apple a redeschis toate cele 42 de magazine din China, conform celor de la Bloomberg. Magazinele au fost inchise inca din luna Februarie din cauza epidemiei de coronavirus, dar au fost redeschise pe rand in ultimele saptamani.

Compania sustine ca inchiderea magazinelor din China a fost principalul motiv pentru care a pierdut o multime de bani. In timp ce situatia din China se imbunatateste, Apple va suferi si pe alte piete. Doar saptamana aceasta, compania a inchis toate cele 17 magazine din Italia, dupa ce guvernul a demarat starea de urgenta.

Pana acum, pare ca epidemia din China este sub control. Uitati-va la numere si modul in care acestea scad de la o zi la alta. Sunt foarte optimist cu privire la aceasta situatie.

Tim Cook, CEO Apple

De asemenea, Tim Cook sustine ca distribuitorii de materie prima pentru produsele Apple revin la programul normal. Compania a avut de suferit in urma inchiderii, dar isi va reveni in timp, odata ce toate lucrurile acestea se calmeaza.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button