Gaming

Toate anunturile Electronic Arts facute la E3 2015!

Conferinta de presa Electronic Arts de anul acesta de la E3 nu a fost neaparat cea mai stalucitoare sau cea mai bine gandita. Asta pentru ca multe dintre anunturi erau deja „in carti” trailerele fiind de mai mare interes atat pentru presa, cat si pentru public. Anunturile Electronic Arts facute la E3 2015 in concluzie au fost mai mult o recomfirmare a IP-urilor despre care aveam deja informatii.

„Autohton” vorbind, Need for Speed este cel mai important anunt facut de EA anul acesta la E3. Tot romanul joaca NFS, iar cei care nu se joaca… acum, stiu sigur ca s-au jucat candva in trecut un titlu din serie. Cand spui NFS automat te gandesti la milioane de fani, iar NFS este una din cele mai cunoscute francize din patrimoniul EA.

Cu toate ca seria nu are cel mai… mare succes in ultima vreme. Cel putin din punct de vedere al fanilor, EA promite in mod paradoxal, cu acest nou concept de lume deschisa care inglobeaza mecanici din jocuri mai vechi, o experinta noua pentru jucator 🙂

Conform conferintei, jocul este de doua ori mai mare decat Rivals si vine cu un pachet grafic net superior fata de titlurile precedente, care foloseste la maxim noile console, dar si un sistem de editare a masinilor pana in cel mai mic detaliu. Mai avem totusi de asteptat pana cand il vom incerca, pana pe 3 noiembrie 2015.

Cand spui Mass Effect, automat te gandesti la Shepard, la o lume imensa, o poveste bine scrisa si un final curcubeu vargat in dugi cu picatele. In fine, cu toate ca are minusurile sale, Mass Effect este unul dintre cele mai bune RPG-uri produse in ultimii zece ani, fiind intr-un final anuntata continuarea acestuia. Mass Effect Andromeda.

Noul joc promite destul de multe, fiind deja disponibil un leak pe internet care detaliaza cateva elemente. Totusi, EA au tinut… sa tina secret acest trailer pana in momentul in care un N7 mare a aparut pe pieptul personajului, atunci totul fiind extrem de clar.

Noul trailer pare sa doreasca sa evidentieze faptul ca acum jucatorul are de explorat o noua Galaxie, cel mai probabil fara Shepard, dar cu noi abilitati si noi personaje. Suntem extrem de interesati sa vedem cum duc povestea mai departe Bioware in cazul acestei francize.

Anuntul lui Plants vs Zombies 2 nu a fost nici el o mare revelatie, zvonuri si cofirmari ca acesta este in dezvoltare existand pe net de mai bine de o saptamana, Reddit-ul vuind despre o posibila continuare pentru PVZ.

Ei bine, am primit una, si noile personaje sunt cat se poate de… iesite din comun. Adica cum sa nu fie iesite din comun, in conditiile in care discutam despre un zombie super erou, un pirat zombie, un stiulete de porumb constient de sine si o portocala multipeda. Se pare ca jocul se bazeaza de aceasta data mai mult pe evenimentele din Plants Vs Zombies 2, varianta de mobile, asa ca este posibil sa primim ceva mai multa customizare a personajelor si poate scapam de data asta de acele carti calcatoare pe nervi si trecem la un sistem de unlock. Sau se pastreaza si se merge pe ideea de free to play.

Sinceri sa fim, Star Wars Battlefront nu prea mai reprezinta un subiect de interes, mai ales dupa ce EA a anuntat ca a tait cu toporul multe optiuni care au consacrat aceasta serie. Cu toate astea, nu putem sa nu luam in seama acest titlu.

La fel de sincer putem spune ca acest gameplay trailer ne-a schimbat parerea. Pastreaza putin din aroma originala a jocului, cu toate ca nu in intregime si ofera atmosfera cu care veteranii s-au obisnuit. Directia in care se indrepta  Star Wars Battlefront pare sa fie una buna, atata timp cat nu il transfoma intr-un Frankenstein ce urmeaza sa fie vandut pe bucati.

Mirror’s Edge 2, anuntat in urma cu ceva timp, a starnit si el destul de multa valva. Fanii cereau de mult timp o continuare si se pare ca au primit-o intr-un final. Din pacate, noi informatii releva faptul ca jocul nu este chiar o continuare ci un fel de struto-camila hibrida, procatorii fiind extrem de prudenti cu acest nou joc din serie.

Totusi daca este ceva care te face sa versi o lacrima, este frumusetea jocului. Peisajul te fura, fiind simplu si complex in egala masura. Este cam singurul joc de acest gen din palmaresul EA. Catalyst doreste sa prezinte ceva care aduce aminte de 1984-ul lui George Orwell, cu un personaj negativ ce pare bine structurat, o lume aflata intr-un regim totalitar si, daca se confirma ceea ce ne-a fost relatat, o lume in care nu exista ecrane de loading time. In concluzie un joc care merita jucat.

Articole asemanatoare

Back to top button