Gaming

Toate anunturile de la E3 facute de Bethesda!

Inca un an, inca o poveste de spus despre un hype train, despre E3 care de la an de an se transforma in cea mai profitabila metoda de marketing posibila. Este o metoda de a lega fanii si producatorii si, din fericire, anul acesta lucrurile au inceput bine. Surprinzator chiar, fara sa avem parte de discutii despre televizoare sau DRM. Iar primii pe podium au fost Bethesda. Companie care si-a aratat muschii si a reusit sa impresioneze placut… dar si neplacut. Anunturile au fost mai mult sau mai putin previzibile.


Probabil cel mai interesant anunt este cel al lui Fallout 4, joc care se pare ca va fi gata de butonat pe 10 noiembrie, fiind disponibil pe Xbox si PC. Stiti voi, acel Fallout 4 care ba era real, ba nu era real, ba era in dezvoltare, ba are sau nu are teaser, ei bine acum… are si o data de lansare.

Deci in parte zvonurile erau reale, Bethesda lucrand la joc inca de la terminarea lui Fallout 3, in 2009, dorind cu acest nou titlu sa ofere jucatorilor un mod inovativ de a-si edita personajul, mult mai detaliat fata de ceea ce a oferit studioul pana acum, dialog dinamic si o lume mai mare. Cu alte cuvinte Bethesda ne vrea sufletul si doreste sa ne pierdem sute de ore in Wasteland. S-a mai vorbit si despre un nou sistem de crafting, despre faptul ca acum jucatorii isi pot realiza o asezare propie, un fel de sat postapocaliptic daca doriti, unde sa iti lasi companioni si il protejezi cu de toate. Si sa nu uitam faptul ca acum poti sa iti editezi armele, un alt pas in directia cea buna. In concluzie, Fallout 4 este aproape, si acest redactor este pregatit sa spuna la revedere vietii sociale.Fallout 4 PIPBoy Edition

Un alt lucru a reusit sa ma entuziasmeze, dar si sa ma demoralizeze in acelasi timp. Un Pip-Boy a fost anuntat, numit Fallout 4 Pip-Boy Edition, fiind practic un Pip-Boy functional care interactioneaza cu jocul. Dar acesta este si momentul in care Bethesda au anuntat si o aplicatie de mobil pentru joc, facand anuntul usor amar. Inca mai tinem minte ce au facut alte companii cu „experienta pe al doilea ecran” asa ca nu pare o idee prea buna. Pana si ei au facut misto de asta, dar, daca stam sa punem totul cap la cap, poate nu este dracul atat de negru. Mai ales ca au lansat si un hub de socializare pentru fanii Fallout si numai.

Totusi, noutatile nu s-au oprit aici, una dintre cele mai previzibile „surprize” fiind anuntul lui Dishonored 2, care a primit un trailer si o data aproximativa de lansare. Undeva la inceputul lui 2016, in primavara, desi nu se stie exact cand. Dezvoltat de Arkane Studios, jocul promite o continuare marginala a povestii si se pare ca va fi disponibil pe Xbox One, Playstation 4 si PC.                                                                                                

Doom 4 a primit si el sapte minute intregi de gameplay si putem spune ca jocul pare sa revina la originile grotesti pline de demoni, adaugand si ceva eviscerari si ruperi de organe interne. Jocul arata si se misca bine, per ansamblu fiind o experienta placuta la prima vedere. Atata timp cat nu stai prost cu inima. Exista zvonuri cum ca acest gameplay de sapte minute a mai fost aratat in spatele usilor inchise in urma cu cateva luni la QuakeCon, dar atunci nu era confirmat. Dar este clar ca jocul are o directie buna, cu toate ca taticul Carmack nu mai este la ID Software.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button