PC&Consoles

Tmartn si ProSyndicate risca inchisoarea

Aceasta săptămână a fost un dezastru pentru comunitatea YouTube, chiar și pentru cei care nu sunt implicați în acest scandal. A ajuns în atenția media de peste tot, cum ar fi GameInformer, și chiar ESPN.

A devenit, exploziv, o poveste masivă cu tot mai multe evoluții având loc în fiecare zi. Astăzi, o femeie din Florida a depus un proces în numele copilului ei împotriva Valve, ca o plângere împotriva Trevor Martin și Tom Cassel, care sunt proprietarii CS:GO Lotto, un site ce permite jucătorilor CS:GO sa parieze cu skin-urile.

În timp ce Cassel și Martin ar fi putut fi dați în judecată pentru numeroase lucruri, acest proces specific menționează faptul ca Valve permite site-urilor unor terțe părți, cum ar fi CS:GO Lotto, sa promoveze jocurile de noroc. Jucătorii își pot conecta conturile Steam la aceste site-uri third-party astfel încât aceștia să poată paria utilizand skin-uri de arme, care, la rândul lor, pot fi încasate pentru sume de până la câteva mii de dolari.

Pentru cei care nu știu, jocurile de noroc sunt ilegale pentru cei sub 18 ani în Statele Unite și procesul susține ca Valve „promovează în mod activ Lotto ca un serviciu de jocuri de noroc, inclusiv în rândul minorilor.”

Martin a urcat pe net un video cu scuze ieri, apoi l-a dat repede jos, după ce a primit foarte multa ură. Videoclipul lui s-a concentrat doar pe unul dintre multele lucruri pentru care era criticat și nu a recunoscut, într-adevăr, faptul că el a făcut să pară că nu este afiliat cu ei.

Putem spune cu certitudine că a fost o săptămână grea pentru Martin și Cassel și, probabil, va deveni din ce în ce mai rău. Alti trei YouTuberi au fost, de asemenea, acuzați ca fac lucruri necinstite în comunitatea CS:GO, acestea variind de la aceeași problemă ca și Martin și Cassel, pana la fraudarea video-urilor pentru a primi bani. Ca întotdeauna, copii, nu credeți tot ce vedeți pe internet. Uneori, lucrurile sunt, pur și simplu, prea bune ca să fie adevărate.

[Polygon]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button