Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Titanfall sărbătorește 10 milioane

/
/
/

Studioul Respawn se află acum în mijlocul unei sărbători, deoarece Titanfall tocmai a depășit 10 milioane… deși nu au specificat exact 10 milioane de ce.

Vince Zampella, co-fondator al studioului, a postat pe Twitter anunțul că Titanfall a reușit să atingă cifra de zece milioane. Nu prea are cum să fie vorba de vânzări, din moment ce Electronic Arts și Microsoft ar fi anunțat asta cu multă fanfară.

Cel mai probabil este vorba de numărul de jucători, anul trecut studioul Respawn anunțând că Titanfall a reușit să atingă 7 milioane de combatanți unici. De ce numărul de jucători diferă față de cel al vânzărilor? Deoarece în mod periodic Electronic Arts avea promoții prin care permiteau oricărei persoane cu un cont de Origin să joace de zor Titanfall timp de 48 de ore. Vânzările exacte ale jocului sunt în acest moment necunoscute.

Cu toate acestea, jocul încă mai este considerat una dintre cele mai de succes francize noi de pe consola Xbox One. Posibilitatea unei continuări este discutată încă din momentul lansării lui Titanfall, numai că al doilea joc va fi disponibil pentru mai multe platforme.

Poate cu lansarea sa și pe Playstation 4, Titanfall 2 se va apropia de acea cifră de 10 milioane de vânzări, asta în cazul în care jocul va fi ceva mai bine realizat. Fiind lansat la preț întreg, Titanfall a fost criticat pentru lipsa unui mod de singleplayer și conținutul limitat pe care îl oferea.

[Vince Zampella]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar