GamingRSS PaginaDeMedia

Adio, Titanfall – EA retrage permanent de pe piață jocul original

În cele din urmă, și jocurile bune ajung la final de poveste. Am observat asta cu versiunea originală a lui The Elder Scrolls V: Skyrim, și mă doare să aflu că, mai nou, și Titanfall va avea parte de aceeași soartă. Îmi aduc aminte cât de fascinat eram de grafica primului joc din serie și de gameplay-ul atât de fluid și de satisfăcător care m-a încântat ore în șir. Cumva, Respawn Entertainment reușise să-mi ofere prin Titanfall acel sentiment de neexplicat și totuși atât de familiar; acel sentiment pe care-l regăseam doar la jocurile copilăriei, cu tematici similare.

„All those moments will be lost in time…”

… Like tears in rain. Scuzați, nu m-am putut abține cu referința la Blade Runner. Dar ideea se păstrează. Acele momente vor rămâne doar amintiri, menținute în viață de comunitatea de jucători și de cei care au deja jocul în librării, pentru că Respawn și EA au decis că vor retrage permanent de pe piață primul Titanfall. Asta înseamnă că acesta nu va mai putea fi cumpărat de nicăieri, și nici nu va mai putea fi obținut ca parte a serviciilor pe bază de subscripție.

Modificarea va avea loc începând cu 1 martie 2022, conform celor precizate de către dezvoltatori. Din fericire, serverele vor fi conectate la life support pentru o bună perioadă de acum încolo, astfel încât noi, ăștia bătrânii, tot vom mai reuși să ne aruncăm într-un meci, două.

Nu vă faceți grijii. Titanfall este o parte vitală a ADN-ului Respawn iar acest univers incredibil va continua să trăiască prin Titanfall 2 și Apex Legends atât în prezent, cât și în viitor.

Din păcate, nu există un motiv clar pentru care Respawn a luat această hotărâre, dar seria Titanfall a avut un drum destul de anevoios prin torentul de atacuri DDoS lansate de-a lungul anilor. La opt ani de la apariție, Titanfal decide să iasă la pensie, dar nu este totul pierdut pentru cei care i-au fost alături până în momentul de față.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button