PC&Consoles

Titanfall 2 va fi lansat anul acesta, alaturi de Battlefield 1

Electronic Arts chiar ca a venit cu o surpriza la conferinta cu investitorii, anuntand ceva neasteptat si care la prima vedere ar parea foarte daunator. Atat Titanfall 2 cat si Battlefield 1 vor fi lansate la sfarsitul acestui an, cele doua FPS-uri fiind programate pentru aceeasi perioada, una populata si de un alt shooter foarte mare, Call of Duty Infinite Warfare.

Andrew Wilson, CEO al Electronic Arts, este de parere ca cele doua jocuri pot coexista pe piata fara sa se canibalizeze intre ele. In vederea sa, categoria FPS-urilor este de cam 4.5 miliarde de dolari si include o paleta foarte variata de jucatori care cauta lucruri diferite in jocurile lor.

Battlefield 1 si Titanfall 2 vor avea mecanici diferite, stiluri diferite si ca urmare ar putea fi prezente pe piata simultan fara ca unul sa fie aruncat la lupi si sa moara de plictiseala pentru ca lupii acum saliveaza dupa Battlefield 1 si Call of Duty Infinite Warfare. Prezenta ambelor jocuri pe piata chiar va intari statutul companiei in cadrul acestui gen, sau cel putin asta spera Wilson.

Dezvaluirea oficiala a lui Titanfall 2 va avea loc la evenimentul EA Play, de pe 12 iunie, pe care Electronic Arts il organizeaza in loc de E3. Daca receptia jocului va fi pozitiva, atunci noul Titanfall poate ca va avea o sansa. Daca nu, cel putin cei care nu vor nici Battlefield 1 si nici noul Call of Duty vor avea o alternativa.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button