MORE

Titanfall 2 si Mass Effect Andromeda vor sosi in 2017

Electronic Arts nu a avut prea multe de spus in ultimele luni despre Titanfall 2 sau Mass Effect Andromeda. Doua jocuri despre care stim ca sunt in productie si de la care sunt foarte multe asteptari. Pentru noul Mass Effect avem macar primele mostre de trailer, insa pentru Titanfall 2 avem doar o confirmare a existentei sale.

Cand Electronic Arts si studioul Respawn au anuntat un parteneriat pentru dezvoltarea lui Titanfall, era mentionata posibilitatea ca vom primi mai mult de un joc. Iar dupa lansarea primului, a devenit clar ca urma sa mai primi un joc. Nu de alta, dar in acest moment populatia lui Titanfall este cam scazuta si jocul nu prea mai poate fi exploatat asa cum trebuie cu DLC.

Acum avem informatii clare despre cand ar trebui sa ne asteptam sa vedem pe piata Titanfall 2, Mass Effect Andromeda, precum si cateva alte titluri ale companiei, gratie unei declaratii date de Electronic Arts despre lansarile care vor fi efectuate in urmatorul an fiscal.

Conform companiei, anul fiscal 2017, care va incepe pe 1 mai 2016 (fiscalitate este amuzanta in felul asta) va include urmatoarele titluri:

  • Mirror’s Edge Catalyst in luna mai
  • Jocurile EA Sports la toamna
  • Un Battlefield nou facut de DICE de sarbatori
  • Titanfall 2 la inceputul anului 2017 (anul normal)
  • Mass Effect Andromeda dupa Titanfall 2, in primavara lui 2017

Alte informatii nu sunt la ora actuala despre ce forma ar putea lua noul Battlefield sau despre cum se va prezenta noul Titanfall.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button