PC&Consoles

Titanfall 2 si Battlefield 1 vor sa rupa gura targului

Electronic Arts, unul dintre cele mai mari companii de jocuri din lume, tocmai a dezvaluit rezultatele financiare pentru anul fiscal 2017, iar directorul general al companiei, Andrew Wilson este fericit cu ceea ce va urma. Acesta afirmand:

EA conduce industria noastră prin inovație, cu mai multe din cele mai mari jocuri ale noastre motorizate de Frostbite, titluri învingătoare EA SPORTS pe console și device-uri mobile și combinația de neoprit Battlefield 1 și Titanfall 2 așteptată în sărbătorile ce urmează. Așteptăm cu nerăbdare să conectăm unii cu alții mai mulți jucători din întreaga lume prin intermediul jocurilor pe care aceștia iubesc să le joace.

Battlefield 1 si  Titanfall 2 sunt in acest final de an cele mai importante lansari, asta fara sa punem la socoteala explozia de jocuri sportive, iar beta testul alfa pentru  Battlefield 1 a ajutat si el destul de mult.

Franciza Battlefield, condusă de Battlefield 4, a avut mai mult de 11.5 milioane de jucători unici în primul semestru al anului. Star Wars Battlefront a avut mai mult de 6.6 milioane în aceeași perioadă. Comparativ cu primul semestru al anului precedent, numărul de jucători unici ai Madden NFL 16 a crescut cu 20%. Jucătorii de Star Wars: Galaxy of Heroes au jucat în mediu 2.5 ore pe zi în semestrul 1. Titlurile EA afișate la EA Play și E3 au obținut 81 de premii, printre care și Cel mai bun joc de acțiune pentru Battlefield 1 și cel mai bun joc online pentru Titanfall 2, din partea EA Game Critics. Baza de abonați a EA Access este mai mult decât dublă față de semestrul 1 al anului trecut.

[Business Wire]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button