Știri IT

Are sanse TitanFall 2 ca un titlu lansat in Q3?

TitanFall a avut parte de o receptie calduroasa din partea fanilor, fostii capi de la Infinity Ward, actualmente Respawn Entertainment reusind sa realizeze un joc interesant, dar care nu oferea destul de mult continut cat sa tina fanii in fata monitoarelor sau televizoarelor, popularitatea scazand incetul cu incetul. 

TitanFall 2 promite sa rezolve parte din aceste probleme, precum continut mult mai bogat, o campanie si cateva ajustari, cine stie poate si niste mech-uri mai diferite. Cert este ca TitanFall 2 este programat sa apara in a treia jumatate a acestui an, undeva intre octombrie si decembrie, punand jocul in directa competitie cu Battlefield 1 si Call of Duty Infinity Warfare. 

Nu stim daca este cea mai strategica mutare, avand in vedere ca TitanFall, cu toate ca vine de la un studio cu renume, este inca un jucator mic in aceasta arena unde titani, la propiu, in vanzari se cearta an de an. CEO-ul EA, Andrew Wilson se pare ca nu este de aceasi parere, acesta declarand intr-o conferinta:

„In mod cert publicul vede receptia pozitiva de care se bucura Battlefield 1, asta oferindu-ne un simt de implinire. Energia in jurul lui TitanFall 2 se pare ca este si ea de factura pozitiva. Asta ne face foarte increzatori in oferta noastra din iunie de la EA Play, unde compania noastra va oferi mai multe informatii. „

Incredere in produs exista, problem este urmatoarea. Poate Respawn Entertainment sa livreze o iteratie a jocului care sa nu devina plictisitoare dupa doar doua luni? Ramane de vazut!

[Gamespot]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button