PC&Consoles

Titanfall 2 poate fi jucat gratuit pentru câteva zile

Titanfall 2 este un joc destul de polarizat. Pe de o parte, unii duc dorul pistolului inteligent ca o armă standard, pe de alta sunt oameni care sărbătoresc eliminarea sa. Indiferent de care parte a baricadei sunteți, veți putea juca gratuit Titanfall 2 pentru câteva zile începând de mâine.

Componenta de multiplayer va fi disponibilă în totalitate pentru cei curioși începând cui ziua de 30 martie și până pe 3 aprilie. Veți avea acces până și la o mică porțiuni a componentei de singleplayer, cum ar fi misiunea de antrenament și The Beacon. Studioul Respawn și Electronic Arts chiar au dezvăluit că această porțiune din campanie va rămâne permanent gratuită, așa că Titanfall 2 are în mod oficial o variantă demonstrativă.

Așa că majoritatea jucătorilor probabil se vor folosi de acest timp pentru a trăi pe viu modul de multiplayer, cel care a fost completat cu această ocazie de un pachet nou de DLC care vine acompaniat și de un eveniment de experiență dublă.

Cei care n-au apucat să prindă un loc în beta testul jocului vor avea astfel ocazia să vadă despre ce este totul vorba, iar cei care se plângeau că nu au cu cine juca vor primi victime proaspete pentru câteva zile.

[Respawn]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button