MORE

Titanfall 2 ARE o campanie single player

Primul Titanfall a fost criticat vehement, atat de presa, cat si de gameri pentru absenta unei componente single player bine definita, Respawn Entertaiment alegand sa combine o pseudo-campanie online, in care puteau sa participe mai multi jucatori, in defavoarea unei campanii traditionale.

Titanfall 2 pe de alta parte, conform scenaristului jocului Jesse Stern, va avea o campanie single player bine structurata si gandita la care se lucreaza din greu. Stern a relatat pentru Forbes aceste detalii, reusind astfel sa starneasca interes international pentru joc, cu toate ca titlul in acest moment este cam… mort din punct de vedere al bazei de instalari.

Sa fie Jason West si Vince Zampella mai ambitiosi cu acest proiect? Cine stie! Este extrem de posibil, primul Titanfall fiind criticat la sange pentru lipsa de continut si harti, existand mult prea putine arme si diversitate de Gundam-uri, ne scuzati, Titani.

Titanfall a avut o cifra estimata la 10 milioane de jucatori individuali, iar asta le-a dat celor de la Respawn banii necesari pentru a face bine urmatorul lor joc. Electronic Arts este publisher, dar inca nu a setat o data de lansare pentru joc, dincolo de a declara ca va veni in anul fiscal 2017, sau pana la sfarsitul Martie 2017.

„Suntem de-abia trecuti un pic de primul an” a declarat Stern catre Forbes. „Dureaza doi ani pentru a face chestiile astea in mod normal. Candva spre sfarsitul anului acesta sau inceputul celui viitor pare a fi directia spre care ne indreptam.”

„Ceea ce ne inspira este intersectia dintre progresul tehnologic, cu inevitabilitatea conflictului si razboiului, si imaginea a cum ar putea arata viitorul razboi,” a spus Stern.

[Forbes]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button