PC&Consoles

Titanfall 2 nu are un Beta pe PC din motive ridicole

Dacă așteptați să jucați Beta testul de multiplayer pentru Titanfall 2 pe PC, ar trebui să vă obișnuiți cu răbdări prăjite, pentru că nu veți avea parte de un Beta test pe PC, cel puțin nu în prima rundă de testare.

Conform lui Vince Zampella, fondator al studioului Respawn, nu va exista un Beta test de multiplayer pentru PC din două motive pricipale. Primul ține de lipsa optimizării și faptul că jocul încă nu a trecut prin laboratorul de compatibilitate hardware, așa că lansarea sa în această stare probabil ar duce la situații în care unii oameni nu îl vor putea juca așa cum trebuie. Asta și că nu au determinat încă exact care ar fi cerințele minime de sistem.

Dar cum un Beta ar trebui să ajute în primul rând la testarea unui joc, ai crede că lansarea sa sub această formă ar fi benefică pentru determinarea compatibilității hardware.

Totuși, acesta nu este motivul cu adevărat ridicol pentru care pe PC nu poți testa Titanfall 2. Aparent, studioul se teme că jucătorii de pe PC vor începe să sape după informații prin fișierele jocului și vor descoperi detalii despre campania de singleplayer.

Acest motiv este complet ridicol, din moment ce nu este de parcă o consolă n-ar avea un hard disk și n-ar folosi un sistem de fișiere care poate fi la fel de ușor forat după informații. Nu a fost dezvăluită data la care beta testul lui Titanfall 2 va fi disponibil pentru console. Varianta finală a jocului va fi disponibilă în octombrie.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

  1. Tari motivele :)) Probabil au mai imbunatatit MP-ul fata de primul joc si au adaugat o campanie SP, care dureaza cam cat sunt cele de pe COD. Doar ca sa mai scoata niste vanzari de pe urma gamerilor care vor sa joace SP-ul, si probabil o luna din MP.

  2. Deci e clar o sa fie super prost optimizat la lansare daca nu a trecut si citez : ” faptul că jocul încă nu a trecut prin laboratorul de compatibilitate hardware” ! Pacat chiar asteptam jocul dar daca au de gand sa trateze jucatorii pe Pc asa , din partea mea nu au decat sa nu il mai lanseze pe PC si sa ramana la consola !

  3. O sa-l testez pe consola sa vad daca indeplineste asteptarile propuse la diversele prezentari si daca este bun il cumpar pentru pc indiferent daca portarea o sa fie optimizata sau nu,un pc potent nu depinde prea mult de optimizarea jocului.

  4. Inca odata, de ce naiba fac versiunea a doua a aceleiasi porcarii? E o problema cand un multiplayer pierde jucatorii dupa doua trei luni de la lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button