PC&Consoles

Titanfall 2 include GameWorks și vești proaste pentru Eelctronic Arts

Titanfall 2 doar ce-a ieșit pe piață, oferind lumii întregi un nou FPS și o a doua șansă celor de la Respawn să arate că pot face un joc de succes.

Jocul promite să ofere o experiență vizuală foarte interesantă, motorul grafic având integrată funcția HBAO+ din Nvidia GameWorks. Această tehnică de adăugare a umbrelor incidentale permite realizarea unui mediu înconjurător care are o notă de realism ceva mai bună. Mai jos chiar puteți vedea cum arată jocul în acțiune, la rezoluția 4K, pe un GeForce GTX 1080.

Cu această ocazie sunt însă și câteva vești proaste pentru Electronic Arts. Lansarea lui Titanfall 2 chiar după Battlefield 1 nu a fost văzută ca un semn bun de către investitori și analiști, cotația bursieră a companiei scăzând cu aproximativ 4% în momentul lansării jocului. Prețul și-a mai revenit între timp, dar nu este tocmai un semn bun.

Până acum, criticii au remarcat că Titanfall 2 oferă o campanie de singleplayer surprinzător de reușită, alături de un mod de multiplayer făcut pentru cei care pur și simplu urau Titanfall 1 și care oricum nu intenționează să joace Titanfall 2.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Tot mai incearca marea cu degetu………..la prturile astea se mai asteapta sa faca si vanzare? Dai jumate de salariu pe doua jocuri sau te abtii si-ti vezi de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button