PC&Consoles

Titanfall 2 are un nou trailer de singleplayer

Spre deosebire de predecesorul său, Titanfall 2 va avea parte de o campanie adevărată de singleplayer, cu o poveste, cu personaje, cu misiuni și tot tacâmul care să facă prețul de 60$ să merite.

Creatorii jocului, oamenii de la studioul Respawn, au realizat un nou video care combină gameplay și câteva explicații despre ce exact vei face în Titanfall 2, și de ce.

Pe parcursul campaniei vei controla un soldat din viitor, numit Jack… probabil pentru că John era deja luat de Master Chief. Dar pe lângă el vei mai avea sub comanda ta parțială și pe BT, titanul său.

BT este o entitate separată de personajul tău, dar poate fi pilotat atunci când Jack se află la bordul său. Atunci când cei doi sunt separați, BT tot poate fi folosit pentru a îndeplini anumite funcții, cum ar fi zvârlirea jucătorului către capătul opus al hărții… dar nu pentru a-l omorî pentru că AI-ul ar fi luat-o razna.

Titanfall 2 va fi lansat pe 28 octombrie, fix după Battlefield 1.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. „Titanfall 2 va fi lansat pe 28 octombrie, fix după Titanfall 2.” — Apoi imi explica si mie cineva logica propozitiei asteia, va rog frumos ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button