PC&Consoles

Titanfall 2 a lansat sase trailere pentru noii titani

Titanfall, al celor de la Respawn, a primit o groaza de critici pozitive si negative, marea parte dintre acestea adresand lipsa diversitatii cand vine vorba de Titani si arme.

Aparent, Respawn si EA au luat aminte aceste dorelante, in cursul zilei de ieri publicand sase trailere care detaliaza si explica capabilitatile fiecarui Titan in parte.

Este o gura de aer curat daca este sa ne intrebati pe noi, noii Titani oferind mai multa versatilitate si diversitate pe campul de lupta, fiecare dintre acesteia accentuand una dintre trasaturile de baza precum Atac, Control, Defense, Balistic etc. Pe langa asta, fiecare Titan prezinta si o abilitate unica, cel mai probabil un element nou menit sa diferentieze si mai mult Titani intre ei, Scorch, Ion, Northstar, Tone, Ronin si Legion oferind variante pe campul de lupta.

Pana una alta, noile mech-uri arata surprinzator de bine si mai ales promitator. Mai sunt cateva suruburi de strans ici si colo, jocul avand nevoie de un influx de jucatori destul de mare pentru a face fata lui Battlefield 1 sau Infinite Warfare, cu toate ca ambele jocuri in acest moment se bucura de ceva publicitate negativa, dar si pozitiva. Timpul ramane sa elucideze acest mister: „Cine primeste titlul de shooter al anului 2016”.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button