PC&Consoles

Titanfall 2 a fost dezvaluit

Titanfall 2 va continua seria celor de la Respawn cu ceva ce titlul original nu a prea avut… continut.

Chiar daca Titanfall avea un gameplay excelent, pretul sau si continutul limitat s-au dovedit a fi o combinatie fatala pentru longevitatea sa, asa ca de aceasta data studioul va adresa asta.

In Titanfall 2 veti avea acces la o campanie de singleplayer completa, una la care se pare ca vei controla atat un om, cat si pe titanul sau. Cu acesta ocazie a fost dezvaluit un detaliu important pentru lumea jocului. Titanii nu doar ca au un AI care le permite sa lupte pe cont propriu, dar au pana si directive care le permit gand independent intr-un cadrul limitat, ca un fel de Robocop masiv.

Nu s-au oferit prea multe detalii despre ce vei face in singleplayer, dar pe langa asta avem si un mod de multiplayer expandat. Aici veti avea acces la arme si abilitati noi, disponibile printr-un sistem expandat de progresie, cum ar fi un carlig care poate fi folosit atat pentru transport prin mediu, de parca ai fi Widowmaker din Overwatch, cat si pentru a tara inamici inspre tine, pentru executii aeriene.

Sase modele de titani vor fi la dispozitia jucatorilor, si pot fi folosite pe parcursul unui numar mai mare de moduri de joc, cateva dintre ele fiind lipsite de personajele acelea robotice controlate de AI. Jocul va fi lansat in ziua de 28 octombrie, la numai o singura saptamana de Battlefield 1.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button