PC&Consoles

Titanfall 2 deja se vinde la preț redus

Lansarea lui Titanfall 2 chiar nu prea să fi mers prea bine pentru Electronic Arts, aproape de parcă a fost o idee proastă să îl lanseze acum.

Un semn destul de clar al eșecului jocului de pe piață s-a ivit recent, când la nici o lună după lansare a început deja să fie vândut la preț redus. În mod normal, dacă este vorba de un joc nou, poate varianta de PC să fie oferită la o reducere de 10-20% cu prilejul unor evenimente speciale, ca Black Friday. Însă de această dată reducerile au intrat în efect înainte de reducerile de Black Friday (care încep pe Origin peste 20 de ore) și nu erau de 20% și nu erau nici pentru PC. Până și varianta pentru consolă a jocului era vândută cu o reducere substanțială.

Motivul pentru care Titanfall 2 a fost îngrămădit aici, și n-a fost lăsat să zburde liber anul viitor, era inițial că Electronic Arts nu considera celelalte jocuri ca fiind o amenințare pentru el. Că Titanfall 2 putea supraviețui fără probleme între două FPS-uri mult mia mari. Însă o nouă speculație și-a făcut apariția, care sugerează că inițial trebuia să fie lansat în 2017, dar a fost întârziat pentru a-i da lui Mass Effect Andromeda loc să se întindă cât poate.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button