MORE

Titan X(P) testat in 3DMark

Titan X(P) va fi, fără îndoială, cea mai puternică placă video făcută vreodată pentru publicul larg. Embargoul pentru recenzii va expira mâine, dar deja circulă pe internet câteva rezultate ale testelor efectuate pe această nouă placă video.

Rezultatul pe care îl avem la dispoziție este de la un test realizat în 3DMark, pe modulul Fire Strike, în setările de Performance și Ultra. Conform așteptărilor, Titan X(P) este fruntaș la ambele, întrecând lejer un GTX 1080, indiferent că avea sau nu overclock. Asta cam confirmă existența unui GTX 1080 Ti, din moment ce marja dintre GeForce-ul de top și un Titan nu a fost vreodată așa de mare pe partea de gaming.

NVIDIA-TITAN-X-Pascal-3DMark-Performance

Titan X(P) va fi lansat în mod oficial săptămâna aceasta, așa că vă puteți aștepta la recenzii complete suficiente cât să vă satisfacă orice curiozitate.

Mai merită atras atenția și asupra faptului că deși costa aproape de 5 ori cât un GTX 1060, performanța sa în 3D Mark este aproape dublă. Evident, Nvidia știa ceva când a scos opțiunea de SLI din placa video dedicată segmentului mai generalist, după cum menționează și site-ul Videocardz, care a publicat inițial graficul de mai sus.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button