GamingRSS PaginaDeMedia

Titan Quest Anniversary Edition și Jagged Alliance Gold Edition pot fi descărcate gratuit

Cică THQ Nordic împlinește 10 anișori, așa că noi suntem invitați să servim două felii generoase de tort, sub forma unor jocuri pe care probabil că vi le amintiți din tinerețe. Vorbim despre Titan Quest și Jagged Alliance. Acestea pot fi descărcate gratuit, fiind disponibile în Anniversary Edition, respectiv Gold Edition.

Titan Quest s-a bucurat de atenția sporită a iubitorilor de action-RPG, în special dacă voiai să mai iei o pauză de la atâta butonat de Diablo/Torchlight/Sacred sau mai știu eu ce. Acțiunea jocului se petrece în Grecia, Egipt și Asia, punându-te pe tine în rolul eroului ales de zei pentru a învinge Titanii care au ca scop distrugerea lumii.

Titan Quest este disponibil gratuit în formatul Anniversary Edition (adică include și Immortal Throne). Acesta aduce îmbunătățiri pe parte performanță, stabilitate, intefață și rezoluție, oferă suport pentru mod-uri dar optimizează și componenta multiplayer, introducând opțiuni noi precum voice chat. Alături de acestea, jucătorii vor întâlni bosses și inamici noi și vor primi recompense mai mari cu cât nivelul de dificultate este mai crescut.

Jagged AllianJagged Alliancece Gold Edition vine în completarea pachetului oferit cadou. Veteranii se vor putea întoarce în lumea unui joc turn-based consacrat. Ediția include add-on-ul Deadly Games. Te vei aventura pe insula Metavira, unde un cercetător îți cere ajutorul pentru a scăpa cu viață din mâinile unei grupări de nelegiuiți. Trebuie să-ți aduni gașca de mercenari și să te apuci să numeri ture.

Ai de ales dintre 60 de mercenari, fiecare cu propria sa personalitate și propriul arsenal. Gameplay-ul este non-linear, ceea ce face ca Jagged Alliance să se bucure de o rejucabilitate crescută.

 

De unde poți descărca gratuit Titan Quest Anniversary Edition și Jagged Alliance Gold Edition?

Ambele jocuri pot fi descărcate de pe Steam PÂNĂ PE DATA DE 23 SEPTEMBRIE. Titan Quest și Jagged Alliance sunt cele două jocuri oferite cadou cu ocazia aniversării de 10 ani a THQ Nordic. Însă asta nu este tot. Pe pagina de Steam a publisher-ului  (care este și developer) puteți găsi o sumedenie de jocuri THQ Nordic aflate la reducere.

Printre acestea se numără reduceri la francizele Gothic, Darksiders și Risen, oferte pentru titluri precum The Guild, Spellforce 3 dar și multe altele.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button