PC&Consoles

Tipul asta a avut cea mai tare replica pentru o insulta intr-un joc de CS

Hai sa fim sinceri, daca esti aici, este clar ca ai dat peste „isteti” intr-un joc competitiv de CS GO. Bine, poate chiar si intr-un mix scurt… asa… de plictis. Asta e natura competitiva a omului.

In ultima vreme, din ce in ce mai multi gameri in timpul unui meci de Counter Strike uita ceea ce inseamna cuvantul fair play si incep sa iti care cuvinte de lauda si bucurie cum le pica la gura. Poate cativa dintre voi chiar s-au facut vinovati la randul lor de un astfel de comportament.

Totusi, baietul de mai sus se pare ca a gasit cea mai ingenioasa metoda de a trata cu un individ care spumega injuraturi, face precum mistretul in calduri sau… de ce nu… de a trata cu individul ala care intamplator este silver 1 si mai da indicatii pretioase pe baza experietei sale vaste de jucator de CS GO de mai bine de trei saptamani. 

Interpretul melodiei de dulce se numeste  Brian Bayati si nu este la prima patanie de acest gen, dar din fericire pentru noi, este prima data cand replicile sale in rime ajung intr-un video. Spre deliciul nostru evident. Din nefericire, cel care a facut captura meciului nu a putut prinde finalul, dar exista pe soudcloud o versiune completa a „free style-ului” lui Brain.

[Christian Pompa]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button