GamingRSS PaginaDeMedia

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, un spin-off Borderlands, poate fi descărcat gratuit

Nu-i așa că e frumos să vezi spin-off-uri după francize tari ca Borderlands? Dacă tot mai durează până când vom vedea filmul, de ce să nu ne delectăm cu un mic action-RPG care pune accentul pe dungeon crawling? Este vorba despre Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, o campanie stand-alone a pachetului  Tiny Tina’s Wonderlands.

Premisa jocului este simplă: regina a fost capturată, iar regatul se află în pericol. Aici intervii tu, care te vei lupta cu monștri, scheleți, golemi și vei ajunge să participi la o mulțime de boss fights pentru recompense dolofane. Este un titlu ce poate fi jucat și co-op, așa că tu și prietenii tăi veți putea alege dintr-o selecție de șase Vault Hunters, fiecare cu propriul stil de luptă și set de abilități.

Vei putea folosi arme de foc alături de abilități magice, iar explorarea tărâmului fermecat este plină de pericole și de munți de comori care așteaptă să fie revendicate. Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep poartă estetica celebră din jocurile Borderlands. Și da, va fi prezent și Claptrap, care să te enerveze cu depresia lui ascunsă de entuziasmul bolnăvicios.

Borderlands Tiny Tina gratis

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – De unde poți să-l iei?

Trebuie să ai instalată platforma Epic Games Store. În seara aceasta, la ora 18, oferta va deveni valabilă, iar tu vei avea la dispoziție o săptămână pentru a pune mâna pe joc. Între timp, mai sunt șanse să-ți adaugi la colecție Aven Colony, un city builder în care va trebui să-ți pui în practică talentul de strateg pentru a ajuta omenirea să colonizeze o planetă extraterestră. Fanii Surviving Mars vor regăsi oarece similarități, însă trebuie să aibă grijă la pericole și la riscurile colonizării unui ecosistem străin.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button