MORE

TinTag – un dispozitiv care te ajuta sa gasesti… orice!

TinTag este dispozitivul care te ajuta sa gasesti chei, genti sau… orice altceva mai ratacesti prin casa. Totul cu ajutorul telefonului tau. Doar sa nu il pierzi si pe el!

Dar ce este de fapt Tintag? Tintag, singurul dispozitiv reîncărcabil pentru localizarea de obiecte pierdute din lume, desfășoară până la începutul lunii Noiembrie, o campanie de crowdfunding pe Indiegogo, prin care și-a propus să strângă precomenzi de cel puțin 50.000 $.

În mai puțin de o lună, pe 3 Octombrie, această sumă a fost deja atinsă. Tintag a stârnit interesul oamenilor în peste 50 de țări, începând cu Statele Unite, Marea Britanie, Canada și până în Japonia, Taiwan, Arabia Saudită și Noua Zeelandă. Și românii sprijină acest proiect, contribuțiile lor situându-se printre cele mai importante. Imediat după încheierea campaniei de crowdfunding, până în luna Aprilie a anului viitor, Tintag va livra dispozitivele tuturor susținătorilor de pe Indiegogo.

Recenziile dispozitivului, realizate de presa de profil de peste ocean, au confirmat calitățile Tintag. Conform celor de la Tuaw.com, „Tintag este mult mai bine finisat, din punct de vedere tehnic, decât unele dintre dispozitivele de localizare a obiectelor ce sunt vândute în prezent.” Concluzia lui Steven Sande, jurnalistul care a făcut această recenzie este: „Tintag este dispozitivul de localizare a obiectelor pe care îl așteptați.”

Tintag se numără deja printre cele mai îndrăznețe inițiative tech din România. Dispozitivul de localizare a obiectelor pierdute se ridică la nivelul celor mai reușite produse de acest gen, având, în plus, câteva caracteristici care îl diferențiază: reîncărcarea, performanța antenei Bluetooth, capacitatea dispozitivului de a comunica simultan cu mai multe telefoane sau semnalizarea led și audio combinate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close