Telefoane

Tinder interzice userii sub 18 ani

Pentru majoritatea utilizatorilor, Tinder este aplicatia aia in care faci swipe stanga sau dreapta in functie de persoana din imagine. In esenta un dating app care se pare ca a prins peste tot in lume, Tinder fiind considerat una dintre cele mai de succes aplicatii de aceasta natura.

O singura problema. Pe langa persoane legal adulte, din cand in cand mai gasesti si kinderi de 12, 14 ani, lucru care se pare ca nu prea le-a picat bine celor de la Tinder, existand chiar si o intrebare generala din partea unei spete de utilizatori, unii dintre ei aducand in discutie chiar si pedofilia. La drept vorbind, discutam despre o aplicatie care numara 3 milioane de utilizatori constanti, iar printre acesti 3 milioane este imposibil sa nu gasesti niste degenerati. 

Astfel, de acum, pentru a folosi Tinder trebuie sa dovedesti ca esti major pentru a utiliza aplicatia, compania dorind sa opreasca recentul atac al unui grup de indivizi din Statele Unite care militeaza pentru protectia copilului. Pe de alta parte, grupurile extrem de vocale, care acuza Tinder, nu realizeaza ca pe langa Tinder exista si alte astfel de servicii si, pentru a rezolva problema, slacktivismul pe social media si pichetatul sediului unei companii nu prea functioneaza. Cine stie, poate cineva in grupuletul acela extrem de vocal incepe sa gandeasca si se indreapta catre o cale legala. Poate o lege?

Mai mult, sa nu uitam ca Tinder si Facebook pot fi pacalite, jucandu-te putin la data de nastere.

[Tinder]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button