Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Tinder, Bumble și alte aplicații de dating vor să te convingă că vaccinarea este sexy

Până acum vorbeam despre vaccin în contextul în care persoanele care beneficiază de acesta ar putea merge la concerte, restaurante sau chiar pe stadioane la meciuri de fotbal, fără restricții prea stricte. Dar asta nu a motivat foarte mulți oameni; în schimb, există ceva ce ne unește pe toți: relațiile. Tinder, Bumble și alte câteva aplicații de dating au înțeles asta, iar acum vor introduce filtre pentru persoanele vaccinate.

Aceste aplicații le vor permite utilizatorilor să filtreze persoanele vaccinate și mai mult de atât, vor oferi și câteva funcții premium care până acum veneau contra-cost. Parteneriatul cu Tinder și Bumble va fi foarte benefic, în special în Statele Unite ale Americii unde Administrația Biden își dorește ca până în luna iulie a acestui an procentul persoanelor vaccinate să fie de 70%.

Inițiative de genul am văzut și la Uber. Momentan nu avem integrat și în România, dar în alte țări poți merge gratuit dacă te duci la un centru de vaccinare. Astfel de mișcări sunt bune pentru toată lumea, întrucât motivează și persoanele indecise să își facă vaccinul. Și dacă siguranța ta și a celor din jur nu ți se pare importantă, stai să vezi ce neplăcut o să fie când îți dă tipa aia drăguță de pe Tinder reject că nu ești vaccinat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button