MORE

Tim Cook critica Microsoft Surface Book

Intotdeauna a existat concurenta in societate. Inca din timpurile stravechi un individ a incercat sa fie cu un pas inaintea celuilalt.

Aceasta situatie o avem si in cazul companiilor cand le vedem mai tot timpul ca se ciondanesc din varii motive. Chestia e ca din ce am vazut, mai mult brand-urile mari din industrie incep sa isi arunce „piedici” intre ele.

Uneori ai impresia ca o fac doar de amorul artei, ca sa ne mai amuzam noi nitel sau ca vor sa para ca intr-adevar sunt rivale, dar de fapt ele sunt prietene la catarama si vor sa cucereasca lumea.

De curand, CEO-ul Apple, Tim Cook a.k.a Bucatarul nu avea altceva mai bun de facut decat o mica analiza asupra laptop-ului Microsoft Surface Book.

Acesta afirma ca din punctul lui de vedere, produsul celor de la Microsoft nu prea ar avea o identitate concreta, ci mai mult tinde a fi o strutocamila. Incearca sa fie atat o tableta, cat si un laptop, dar nu reuseste sa fie nici una, astfel ca potentialul lui Surface Book ar fi „diluat” considerabil.

Eu am impresia ca tovarasul Tim a inceput sa se simta un pic amenintat de prezenta acestui produs pe piata si acum incearca sa il discrediteze. Va dati seama ca Apple e interesat sa vanda tablete separat si laptop-uri separat ca sa isi maximizeze profiturile.

[Independent]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close