MORERSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

TikTok se alatura Codului de conduita al UE privind combaterea violentei

Aplicatia se alatura Codului de conduita al UE privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ura si violenta

TikTok este cel mai nou partener care a aderat la codul de conduita, lansat in anul 2016 in Uniunea Europeana. Aplicatia s-a alaturat platformelor Facebook, Microsoft, Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat, Dailymotion si Jeuxvideo.com, intr-un timp relativ scurt. Prin aderarea lor la codul de conduita, TikTok a demonstrat ca se angajeaza ferm sa combata discursurile ilegale de incitare la ura din mediul online. UE are nevoie de cooperare solida din partea acestor jucatori mari si importanti pentru a transforma mediu digital; intr-un mediu mai sigur pentru toti.

Astfel, TikTok a reusit sa demonstreze interesul pentru filtrarea continutului ilegal. Daca analizam rezultatele obtinute in cea de-a cincea evaluarea, publicata in luna iunie 2020, gratie codului de conduita, 90% din continutul semnalat este evaluat de companii in decurs de 24 de ore. Rezultatul final obtinut? Un procent de 71% din continuturile considerate a fi discursuri ilegale de incitare la ura sunt eliminate.

Dupa ultimele gafe realizate de creatorul aplicatiei TikTok, par sa se indrepte de aceasta data intr-o directie buna. Daca doriti sa cititi articolul complet, va recomand sa aruncati o privire direct aici, pentru mai multe informatii desigur.

Voi ce parere aveti despre noua miscare a companiei care se afla in spatele aplicatiei?

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button