CommunityRSS PaginaDeMedia

TikTok vrea să concureze cu Twitch și YouTube Gaming în game streaming-ul pe PC

TikTok a evoluat mult în ultima vreme și tot mai multe platforme vor să „împrumute” din trăsăturile care-l fac atât de popular. Dar nici TikTok nu e mai prejos și vrea să concureze cu nume grele inclusiv în domeniul streaming-ului de jocuri. Asta arată cât de dependenți de audiențe sunt creatorii de conținut și de cât de mult conținut consumăm noi ca utilizatori zilnici fie de social media, fie de platforme dedicate exclusiv streaming-ului.

Ideea companiei se rezumă la o aplicație desktop, intitulată TikTok Live Studio. Aceasta se inspiră oarecum din cele oferite de alți competitori, cum ar fi Twitch și YouTube Gaming, pentru că le-ar da posibilitatea utilizatorilor să facă livestreaming inclusiv de pe PC, nu doar de pe telefon. Softul pare să fie disponibil pentru test în regiunile occidentale, pentru un număr restrâns de utilizatori, însă pagina sa oficială a fost ștearsă de pe site-ul principal.

Pe Twitter, un utilizator oferă câteva detalii cu privire la această primă versiune rudimentară a lui TikTok Live Studio. Programul este capabil de streaming atât în mod landscape, cât și portret, înregistrând conținutul din jocuri, alte programe, dispozitive mobile și camere.

TikTok se bucură de un succes enorm și acesta pare a fi următorul pas logic în a-și asigura supremație. Nu se știe clar când va fi implementată această extensie sau când va fi disponibilă pentru test la scară largă, dar odată ce totul va fi pus cap la cap, platforma ar putea deveni de neoprit.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button