CommunityRSS PaginaDeMedia

TikTok se va transforma în curând în LinkedIn, așa că… Încarcă-ți CV-ul?!

Încă fac tot posibilul să mă țin departe de această parte întunecată a Internetului. Bine, nu întunecată, ci mai degrabă obsesiv de colorată. TikTok nu va mai fi pentru multă vreme destinat doar videoclipurilor dubioase și conținutului amuzant, ci va primi și o funcție nouă, una care îl va transforma într-un fel de LinkedIn.

Chiar dacă mulți folosesc TikTok pentru videoclipuri editate masiv înspre amuzamentul urmăritorilor, există și utilizatori care postează conținut educativ și oferă sfaturi practice și interesante. Probabil tocmai de aceea, rețeaua testează ceea ce se vrea a fi un job recruitment tool, prin care vei putea să-ți găsești un loc de muncă, personalizându-ți modul în care îți prezinți CV-ul.

Din câte se pare, această funcție nu va fi integrată în aplicația TikTok, ci va sosi sub forma unui site aferent unde vor fi postate mai multe oferte de muncă, multe dintre acestea orientându-se către entry-level, Și pentru că știm cu toții care este rolul platformei în sine, pe acest site-pereche îți veri putea încărca CV-ul în format video, pentru mai mult conținut interactiv. Până la urmă, trăim în secolul în care mulți s-au plictisit de citit și preferă să consume/analizeze conținut video.

În plus, îți vei putea adăuga acel videoclip inclusiv pe profilul tău de pe aplicația TikTok. Și uite cum de pe LinkedIn, adulții vor migra către platforma social media care a luat cu asalt lumea. Deja nu mai este vorba doar de publicul tânăr. Pe zi ce trece, tot mai mulți adulți se alătură acestui trend, așa că s-au gândit să fie totuși cu folos.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button