RSS PaginaDeMediaMORETech&IT

Ti-e dor de zgomotul de la birou? Acest site simuleaza acea atmosfera.

Lucrez de acasa de cand m-am angajat la Zona, insa am petrecut un an de zile intr-un birou. Trebuie sa recunosc ca am zile in care apartamentul meu este prea gol. Sunt zile in care mi-e dor de zgomotul de la birou. Bine, cand se intampla asta, de obicei imi sun fostii colegi, dar exista oameni care sunt atasati de galagia in sine. Pentru ei, acest website este o oaza de fericire.

Daca epidemia te-a blocat acasa si din ceva motiv masochist ti-e dor de statul la birou, imisstheoffice.eu este site-ul perfect. Acesta este creat de Kids Creative Agency si este cea mai apropiata experienta de galagia pe bune. Cand incarci site-ul, tot ce trebuie sa faci este sa te duci in coltul din stanga-jos si sa dai Play. Dupa aceea, vei fi cuprins de orice placere dubioasa ai cand auzit imprimante, tastaturi si discutii in surdina.

Site-ul nu este insa doar un generator de sunet alb. Poti sa interactionezi cu diverse obiecte din birou si auzi sunetul superb al dozatorului de apa, imprimante vechi care caraie si tot felul de mici placeri nevinovate. Iti lipsea scaunul ala al colegului mai solid, care ofteaza de fiecare data cand acesta se aseaza? E acolo, impreuna cu sunetele generate de un meci de ping-pong.

Lasand caterinca la o parte, acest site este o amintire vie a mediului de munca modern:un birou. Cea mai buna parte este ca nici nu trebuie sa te cari pe la metrou sau cu un Uber pana la Pipera. Situatie win-win, nu? Inca nu-mi lipseste aglomeratia 🙂

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button