TECHPCȘtiri IT

Threadripper 3990X este pe drum

MSI face un ups

Știți cum tot umbla zvonul că putea fi un un Threadripper cu 64 de nuclee pe drum? Unul care urma să sosească abia anul viitor, și care încă nu a fost anunțat? Eh, MSI l-a anunțat. Bine, nu anunțat, dar confirmat.

Într-un clip de prezentare(acum delistat și înlocuit) a unei plăci de bază TRX40, MSI pare să fi lăsat accidental pe un ecran o instanță a Task Manager ce prezintă 128 de fire de execuție. Din moment ce nu prea există nici un fel de procesor pentru desktop cu aceste caracteristici, nu poate fi decât acel îndelung zvonit 3990X. Un procesor cu 64 de nuclee fizice și SMT.

Având în vedere că asta este o confirmare a zvonului, atunci ne putem aștepta să sosească pe la începutul anului viitor. Și ce preț ar putea avea o asemenea minunăție, ce probabil va necesita un sistem de răcire imens oricum? Având în vedere că modelul cu doar 32 de nuclee costă 2000 de dolari/euro, atunci cel de față ar putea fi destul de scump.

Totuși, pentru cei care vor să ruleze vreo patru instanțe de Blender care să cronțăne scene diferite în același timp, va fi cu siguranță o minunăție.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button