PC&Consoles

THQ renaste din propia cenusa redenumit THQ Nordic

Nordic Games + THQ = THQ Nordic! De acum, cele doua branduri se pare ca vor exista ca un brand singular de sine statator. THQ Nordic

Totul a inceput cu un post pe Facebook in urma cu 10 min, in care fosta pagina THQ a fost redenumita THQ Nordic, schimbarea fiind acompaniata si de un anunt.

„Vrem să facem o declarație oficială legată de reîncorporarea Nordic Games ca THQ Nordic: Deși suntem foarte mândri de rădăcinile noastre Suedeze și avem realizări substanțiale sub numele Nordic Games, am decis că este timpul să încorporăm numele THQ. Aceste branduri cheie vor continua să modeleze afacerea noastră într-o direcție semnificativă în viitor, iar THQ Nordic reprezintă nucleul abordării de a face mult mai mult decât ținerea în proprietate a unui portofoliu competitiv de proprietăți intelectuale. Le nutrim un loc aparte în suflet și le aliniem cu cele mai capabile resurse de dezvoltare pentru a extinde în baza lor cu un nivel de experiență pe care comunitățile și bazele de fani îl așteaptă și îl merită.”

In acest moment, THQ Nordic se pare ca au 23 de proiecte in dezvoltare, 13 din care inca nu au fost facute publice inca, dar, conform distribuitorului, acestea isi vor face aparitia in lunile urmatoare. Dar, pentru cei interesati, discutam de jocuri si francize ce au fost in sanul THQ in trecut, deci este posibila si o continuare a catorva proprietati THQ in prezent.

Intr-un blog post THQ Nordic au mai clarificat situatia, adaugand:

„Chiar daca ne mândrim cu radacinile noastre suedeze si reusitele sub numele Nordic Games, am decis ca a venit timpul sa incorporam numele THQ. Acele proprietati cheie continua sa modeleze afacerea noastra intr-un mod insemnat, iar THQ Nordic reprezinta un mod prin care putem face mai mult de a „detine” un portofoliu de proprietati atat de competitiv. Le pretuim si le vom alinia cu cele mai bune resurse de dezvoltare pentru a le extinde la nivelul pe care comunitatile stabilite si fanii le merita si la care se asteapta.”

Cu alte cuvinte, ochii la Gamescom si urmatorul E3, unde s-ar putea sa avem parte de surprize din partea THQ Nordic.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

14 comentarii

  1. Oare despre ce proiecte sa fie vorba? Mai ales ca o buna parte din seriile de jocuri au fost cedata altor publisheri.

  2. Red Faction neaparat, si ar face bine sa-l faca gen primul joc (liniar fps) sau gen Guerrilla (open world). Sunt cele mai bune dupa parerea mea.

  3. Deeeeeci o sa avem parte de o continuare a seriei Darksiders?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button