GamingPC&ConsolesTech&IT

THQ Nordic va face un remake al lui Gothic

Hhhhhrrrrrrnnnnnnn

THQ Nordic a lansat la sfârșitul anului trecut un mic teaser jucabil pentru un potențial remake al lui Gothic. Apoi compania a lansat un chestionar prin care cei care l-au jucat erau întrebați diverse lucruri. Unul dintre acele lucruri era „Bazat pe ce ați jucat, vreți să continuăm dezvoltarea?”

Iar răspunsul comunității a fost un răsunător „Da”. Din mai bine de 180 de mii de oameni ce au răspuns la chestionar, aproape 95% au vrut să vadă dezvoltarea mergând mai departe, așa că Gothic Remake a devenit în mod oficial un proiect pe care THQ Nordic îl va duce până la capăt.

Acum, știu ce veți spune, „Uraa, minune, mă bucur, încă un Gothic”. Dar dacă ați fi citit și răspunsurile date la întrebările referitoare la calitatea acestui Teaser, ați fi probabil puțin cam… cu să spun… cred că așa „AAAAAAAAAAAaaaaAAAaaAAaaaaAAAaa!!11!!”.

Chestionarul nu prea includea părți referitoare la câteva din elementele cheie ale oricărui joc Gothic, precum designul hărții sau modul în care diversele elemente ale lumii erau îmbinate, un aspect la care Teaser-ul nu excela. Acesta mai o dădea complet în bălți când venea vorba și de personajul principal, ce nu tăcea din gură atunci când era singur, de parcă ar ști că avea o cameră atașată de el în mod constant. Cumva, până și grafica jocului era lăudat în chestionar, deși mi-a făcut ochii să sângereze pe alocuri.

Sunt foarte bucuros că cineva s-a gândit să facă un remake al lui Gothic, dar în același timp sunt îngrozit de cum ar putea arăta rezultatul.

Priviți totuși partea bună. Poate THQ Nordic va cumpăra Piranha Bytes după ce termină Elex 2, și se vor ocupa direct ei de Gothic 1 Remake. Nu că n-am încredere în cei care lucrează acum la joc, dar am jucat Teaser-ul și îmi este frică.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button