PC&Consoles

THQ Nordic au deja un demo pentru Spellforce 3 la festivalul PGA Poznań Game Arena

Multi dintre tinerii jucatori din ziua de astazi nu isi mai aduc aminte de jocul Spellforce , care la data respectiva oferea atat o experienta RPG, cat si un RTS pe cinste. Din pacate, seria nu a reusit sa treaca de cel de-al doilea titlu, cu toate ca ultimul update pentru SpellForce 2, SpellForce 2: Demons of the Past a aparut in 2014.

Lucrurile pareau si mai sumbre, dar se pare ca THQ Nordic, fostul THQ, se pare ca a lucrat din greu la un nou joc dupa ce au fost preluati de Nordic Games, intreaga afacere numindu-se acum THQ Nordic.

In noiembrie 2014 am primit si un anunt cum ca Grimlore Games urmeaza sa dezvolte SpellForce 3, anul acesta la Gamescom prezentandu-se si un gameplay. Intr-un cadru mai intim.

Jocul se pare ca se afla inca in dezvoltare si cel mai probabil va iesi in Q2 2017, actiunea desfasurandu-se inaintea evenimentelor din primul titlu. De mentionat ca in 2014 a prezentat un alt gameplay, acesta suferind o serie de modificari … esentiale.

Directia nu este rea, ba chiar una buna, respectand in mare parte ceea ce a facut jocul un clasic. Spellforce, cu toate ca nu s-a ridicat la rangul de joc legendar are o serie de fani infocati si o comunitate de moderi destul de interesanta. Daca Spellforce 3 merge pe aceeasi linie, este foarte probabil sa avem un joc bun… dar, dupa cum am spus, trebuie sa pastreze sentimentul pe care originalul l-a popularizat.Spellforce 3 Spellforce 3

[Facebook]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button