GamingPC&Consoles

Thomas Locomotiva deja bântuie noul Resident Evil Village

Resident Evil Village este foarte aproape și urmează să ne provoace coșmaruri în numai câteva zile, iar comunitatea este atât de încântată de noul joc că deja au început să apară moduri pentru el. Printre acestea se numără însă și cea mai populară memă din istoria recentă a Resident Evil, anume Thomas Locomotiva. După ce l-am văzut pe Mr.X din Resident Evil 2 fiind înlocuit de locomotiva cu privire goală, acum este rândul lui Lady Dimitrescu, antagonistul noului joc.

Ca să fie treaba și mai deranjantă pentru privitori, de data aceasta numai fața a fost înlocuită. Așa că uitați de vampirul sexy de trei metri înălțime și faceți cunoștință cu noua atrocitate care o să vă bântuie visele. Iar dacă Thomas Locomotiva și cântecul acela stresant nu-s pe gustul vostru, comunitatea lui Resident Evil Village a creat deja un mod prin care vampirii sunt înlocuiți de Barney The Dinosaur.

Deja există mai multe moduri pentru Resident Evil Village

Încă o dată, comunitatea de pe PC a reușit să aducă un plus de valoare unui joc și chiar dacă exemplul acesta nu este cel mai bun, imaginați-vă ce moduri interesante pot crea acești pasionați pentru Resident Evil Village. Deși încă nelansat, jocul are deja o secțiune dedicată pe NexusMods, astfel puteți să-l experimentați așa cum doriți în momentul în care va fi scos la apă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button