Gaming

This War of Mine The Little Ones anunțat

This War of Mine a fost un joc ce avea numeroase momente triste sau foarte dificile, cum ar fi decizia de-ați lăsa grupul să sufere de foame și chiar să moară, sau de a jefui un cuplu bătrân ce nici măcar nu se pot apăra. Putea fi deprimant pe alocuri. Dar poate că încă nu suficient de deprimant, pentru că lipsea un lucru, copii!

This War of Mine: The Little Ones este o variantă nouă a jocului ce adaugă în adăpostul prăpădit câțiva copii, care vor trebui îngrijiți, pe lângă adulții a căror viață deja depinde de tine. Vor avea nevoie de mâncare, vor avea nevoie de ghidare, poate de o jucărie să aibă ce face în zilele sumbre, și mai au nevoie de cineva care să mai discute cu ei din când în când, ca să îi asigure că totul va fi bine.

Potențialul lui This War of Mine pentru a fi excesiv de trist atinge astfel cote noi, spre care puține alte jocuri îndrăznesc să se îndrepte. Nici măcar Spec Ops The Line, un alt joc în care orice înseamnă război era tratat ca o molimă ce transformă oamenii în monștri, nu te obliga să vezi copii cum suferă… cu o excepție foarte, foarte oribilă.

This War of Mine: The Little Ones va fi disponibil din 29 ianuarie 2016 pentru Playstation 4 și Xbox One la prețul de 30 dolari. Anunțul nu a pomenit dacă, sau când, varianta de PC va primi noul conținut.

[11 bit studios]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button